Vidar Eriksen forlater Møller

Her er den nye sjefen for pengemaskinen Volkswagen Møller Bilfinans, etter at Vidar Eriksen (bildet) forlater Møller for å forfølge sine kreative sider.

Nyhetstjenesten BilNytt.no er en abonnementsbasert nyhetstjeneste for alle som arbeider i, med eller for bilbransjen i Norge.

BilNytt.no er bilbransjens viktigste og raskeste nyhetsformidler!

Les mer om abonnement

For å lese nyhetene må du være registrert bruker.
 

Gratis prøveperiode!

Registrer deg her for 50 dager uforpliktende prøveperiode.

 • Jæger overrasket over Brages-salg

  BMW-virksomheten til Jægergruppen leverer 2018-marginer på over 5 %. Etter at Brages Bil ble solgt, er Jæger landets minste og eneste lokale BMW- og Mini-forhandler.
 • Nytt analyseverktøy

  Revisjons- og rådgivningsfirmaet BDO har analysert norske bilbransjebedrifter og lar brukeren selv finne svar på en rekke spørsmål ved å bruke et visualiseringsprogram.
 • - Vi må endre vår rolle

  - Selvfølgelig har bilforhandleren en rolle fremover, men den må endres. Og la oss ikke rote bort energien vår på en innsats som produsenter og importører garantert vil gjøre mye bedre enn oss. Det sier Espen Berg hos Erik Arnesen Helsfyr.
 • Flere vil bli Hyundai-forhandler

  Hyundai Norge selger biler som aldri før. Store underskudd er snudd til 50 millioner i pluss. Nå får merket flere forhandlere, og en oppsagt forhandler er på vei tilbake.
 • Nok en BMW-forhandler solgt

  Norges minste BMW-forhandler, Brages, er solgt. Nå er det bare fire eiere igjen i BMWs forhandlernett i Norge - helt i tråd med BMW Groups konsolideringsstrategi.
Bil FirmaBil YrkesBil MotorBransjen BilNorge BilNytt
© 2019 BilNytt.no / Bilforlaget AS
Hovfaret 17B, Postboks 63 Skøyen, 0212 Oslo, Tlf: 23 03 66 00
Utviklet av SafeConsult [© 2019]