Du har et prøveabonnement


Bilselskaper på topp 500-liste - ett selskap rykker opp 163 plasser

På Kapitals liste over «Norges 500 største bedrifter» finner vi mange bilrelaterte selskaper. Ett av disse avanserer voldsomt.

Nyhetstjenesten BilNytt.no er en abonnementsbasert nyhetstjeneste for alle som arbeider i, med eller for bilbransjen i Norge.

BilNytt.no er bilbransjens viktigste og raskeste nyhetsformidler!

Les mer om abonnement

For å lese nyhetene må du være registrert bruker.
 

Gratis prøveperiode!

Registrer deg her for 50 dager uforpliktende prøveperiode.

 • Bilforsikring: Fremtind tar jafs av markedet

  Fremtind gjør et hopp på Finans Norges kvartals-statistikk for bilforsikring. Totalt sett faller antallet forsikringer. Se tallene her.
 • - Skal bygge Innlandets største lagerutsalg for bruktbiler

  Auto Plan AS, som er eid av Sulland, flytter til nytt anlegg. - Vi posisjonerer oss for fremtiden. Målet vårt er å bygge Innlandets største lagerutsalg for bruktbiler, sier Torje Aleksander Sulland.
 • 11,5 millioner til de 10 største

  KONTANTSTØTTE: Totalt har ti merkeforhandlere og importører fått over 11,5 millioner kroner i kontantstøtte. Onsdag har RSA fått nær én million for mars, og Jaguar-forhandlerne Insignia og Motorpool har begge fått over én million kroner totalt. Enda flere Motor Forum-forhandlere er på dagens liste.
 • Frykter 53.000 færre elbilsalg i Norge

  PROGNOSE: Bilbransjen frykter 90.000 færre solgte biler de neste årene som følge av korona-krisen. Lavkonjunktur kan strupe elbilsalget. Nå etterlyser NBF og BIL politiske tiltak for å opprettholde det grønne skiftet: - Nybilpolitikken fungerer ikke når folk ikke kjøper nye biler.
 • Bilsalget ned 46 % i mai

  Nesten annet hvert nybilsalg er borte så langt i mai, sammenlignet med fjoråret. Flere aktører opplever leveringsutfordringer som følge av korona-viruset. - Det er ingen tvil om at markedet vil få en smell i år.
Bil FirmaBil YrkesBil MotorBransjen BilNorge BilNytt
© 2020 BilNytt.no / Bilforlaget AS
Hovfaret 17B, Postboks 63 Skøyen, 0212 Oslo, Tlf: 23 03 66 00
Utviklet av SafeConsult [© 2020]