Du har et prøveabonnement


BMW-importøren tjente 162 millioner

Lavere omsetning til tross, BMW Norge økte resultatene betydelig i 2018. Administrerende direktør Lars Aamodt er naturlig nok godt fornøyd.

Nyhetstjenesten BilNytt.no er en abonnementsbasert nyhetstjeneste for alle som arbeider i, med eller for bilbransjen i Norge.

BilNytt.no er bilbransjens viktigste og raskeste nyhetsformidler!

Les mer om abonnement

For å lese nyhetene må du være registrert bruker.
 

Gratis prøveperiode!

Registrer deg her for 50 dager uforpliktende prøveperiode.

 • Bilforsikring: Fremtind tar jafs av markedet

  Fremtind gjør et hopp på Finans Norges kvartals-statistikk for bilforsikring. Totalt sett faller antallet forsikringer. Se tallene her.
 • - Skal bygge Innlandets største lagerutsalg for bruktbiler

  Auto Plan AS, som er eid av Sulland, flytter til nytt anlegg. - Vi posisjonerer oss for fremtiden. Målet vårt er å bygge Innlandets største lagerutsalg for bruktbiler, sier Torje Aleksander Sulland.
 • 11,5 millioner til de 10 største

  KONTANTSTØTTE: Totalt har ti merkeforhandlere og importører fått over 11,5 millioner kroner i kontantstøtte. Onsdag har RSA fått nær én million for mars, og Jaguar-forhandlerne Insignia og Motorpool har begge fått over én million kroner totalt. Enda flere Motor Forum-forhandlere er på dagens liste.
 • Frykter 53.000 færre elbilsalg i Norge

  PROGNOSE: Bilbransjen frykter 90.000 færre solgte biler de neste årene som følge av korona-krisen. Lavkonjunktur kan strupe elbilsalget. Nå etterlyser NBF og BIL politiske tiltak for å opprettholde det grønne skiftet: - Nybilpolitikken fungerer ikke når folk ikke kjøper nye biler.
 • Bilsalget ned 46 % i mai

  Nesten annet hvert nybilsalg er borte så langt i mai, sammenlignet med fjoråret. Flere aktører opplever leveringsutfordringer som følge av korona-viruset. - Det er ingen tvil om at markedet vil få en smell i år.
Bil FirmaBil YrkesBil MotorBransjen BilNorge BilNytt
© 2020 BilNytt.no / Bilforlaget AS
Hovfaret 17B, Postboks 63 Skøyen, 0212 Oslo, Tlf: 23 03 66 00
Utviklet av SafeConsult [© 2020]