I forrige uke offentliggjorde Drive eierstrukturen og de første rundt 330 forhandlerne som skal over på den nye digitale plattformen Drive.

Nå er de to første sentrale lederne er ansatt:

  • Anne Råheim Tveit er ansatt som økonomi- og administrasjonsansvarlig
  • Tom Hvinden er ansatt som leder for salg og support

- Heldige
- Vi har vært utrolig heldige, og kanskje hatt litt flaks med timingen, sier Stig Morten Nilsen, styreleder i selskapet Newco Norge AS og leder i NBF når de to første ansatte offentliggjøres. 

- Fokuset det første driftsåret i Drive blir å få implementert de rundt 330 forhandlerne som utgjør eierne av Drive. Det har således vært svært viktig for oss å sikre sentrale funksjoner i staben slik at denne implementeringen går etter planen. Det har vi nå klart, fortsetter Nilsen.

Lang bilbransje-erfaring
Tom Hvinden fra Gran kommer nå fra stillingen som daglig leder i Enger & Hedlund AS som han har hatt siden 2017.

Forut for den stillingen jobbet Tom 11 år i Bertel O. Steen, både som daglig leder og med bruktbilhåndteringen sentralt.

Han har blant annet hatt ansvar for implementering av prosessverktøy og kursansvar for forhandlerne i Bertel O. Steen Detalj på brukte biler.

Tom Hvinden vil få ansvaret for implementeringen av Drive, salg, produkt og brukerstøtte.

Anne Råheim Tveit fra Førde kommer fra stillingen som daglig leder for Auto 8-8 Forum AS hvor hun siden 2014 har vært daglig leder og således kjenner alle sider av en bilforhandlers drift godt.

Hun har bakgrunn fra økonomisiden og jobbet med digitalisering av arbeidsprosesser.

Anne Råheim Tveit vil ha ansvaret for hele forretningsstrukturen i Drive og i tillegg bidra inn i arbeidet med integrasjoner mot ulike DMS-systemer.

- Anne og Tom utfyller hverandre kompetansemessig på en utrolig god måte og har til sammen den nødvendige erfaringen som skal til for å sikre en god lansering og implementering av Drive i Norge, sier Stig Morten Nilsen.

Prosessen med ansettelse av daglig leder og deretter salgs- og brukerstøtte fortsetter, opplyser NBF.

Tips BilNytt.no:
Atle Falch Tuverud | Karoline Sandvik Hernar | Knut Moberg |
Knut Moberg d.e | Martin Mørk | Jon Winding-Sørensen | Petter Knutsen Bjørkelo


 Følg BilJobb.no på LinkedIn