Hedin Mobility Group er utpekt til offisiell distributør av Corvette i Sverige, Norge og Finland.

- Hedin Mobility Group er begeistret over å kunngjøre sin utnevnelse som offisiell distributør av Corvette, det ikoniske amerikanske sportsbilmerket, i Sverige, Norge og Finland.

Offisielle salgssteder vil være i Stockholm, Gøteborg og Malmö, mens Norge og Finland vil bli annonsert på et senere tidspunkt.

I Norge står Hedin bak flere Porsche-forhandlere og Bavaria-kjeden som forhandler BMW, MG, Mini og Ineos.

Det skal være planlagt en helelektrisk versjon av Corvette i 2026, basert på GMs Ultium-plattform. Bildet viser hybridversjonen E-Ray, som er i salg i dag.

Andre kvartal
- Vi er utrolig stolte av å representere Corvette, et merke som er synonymt med amerikansk automotive excellence, i Sverige, Norge og Finland, sier Anders Hedin, administrerende direktør i Hedin Mobility Group.

- Corvettes arv av ytelse, innovasjon og design passer perfekt med vår visjon om å gi våre kunder den ultimate kjøreopplevelsen.

- Vi er ivrige etter å introdusere de nyeste modellene til våre markeder og å ønske nye og eksisterende Corvette-entusiaster velkommen til våre utstillingslokaler, sier Hedin.

- Salget starter i andre kvartal i år med introduksjonen av de nyeste Corvette-modellene, inkludert de svært etterlengtede neste generasjons sportsbilene, som kombinerer tradisjonell Corvette-ytelse med banebrytende teknologi og design.

I fjor ble det solgt 1.249 Corvetter i Europa – opp fra 759 året før. I årets første to måneder er tallet 64, ned fra 109 i fjor.

Hedin Mobility Groups omfattende nettverk av forhandlere og servicesentre over hele Skandinavia skal sikre at Corvette-eiere får det høyeste nivået av støtte og omsorg, melder bilkonsernet.

Uavklart for Cadillac i Norge
I fjor høst ble Cadillacs elbil Lyriq lansert i Europa, og merkets første nye showroom åpnet i Zürich i Sveits.

Hedin-konsernet håndterer i dag servicemarkedet på Cadillac i Sveits.

GM har i lengre tid planlagt lansering av Cadillacs elbiler i Norge

Foreløpig er ingen planer om servicenettverk og utleveringspunkter kjent.

Det planlagte Cadillac-showroomet i Oslo står i dag nyoppusset og tomt. Vegg i vegg holder Lotus til.

Les også: Bertel O. Steen legger ned showroomet i Oslo sentrum

Tips BilNytt.no:
Atle Falch Tuverud | Per-Espen Løchen | Knut Moberg | Martin Mørk
Knut Moberg d.e | Jon Winding-Sørensen | Petter Knutsen Bjørkelo


 Følg BilJobb.no på LinkedIn