I midten av august meldte BilNytt.no at First House-rådgiveren Øyvind Rognlien Skovli gjør comeback i Harald A. Møller i en nyopprettet stilling som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt. 

I september ble tidligere statssekretær ved statsministerens kontor, Lars Joakim Hanssen ansatt som ny kommunikasjonssjef for Volkswagen

Nå er Christine Eiken Winther ansatt som ny kommunikasjonssjef for Audi og Skoda hos Harald A. Møller.

Eiken Winther tar over etter Morten Moum

I tillegg tiltrer Alexander Hjermind i november en nyopprettet rolle som kommunikasjonsrådgiver på tvers av merkene i Harald A. Møller.

Fra DNB og First House
Christine Eiken Winther kommer fra DNB, hvor hun i dag jobber med digitale prosjekter.

I DNB har Eiken Winther hatt ulike roller siden 2014. Her har hun jobbet i Norges største in-house kommunikasjonsmiljø, og i forretningsområdet Corporate Banking med innovasjon, teknologi og digitale kanaler.

Eiken Winther har tidligere jobbet fem år i kommunikasjonsbyrået First House, i likhet med Øyvind Rognlien Skovli.

- Christine kommer til bordet med kommunikasjonsfaglig tyngde, og samtidig relevant erfaring fra finans og teknologi som kommer til å tilføre organisasjonen vår stor verdi, sier Thomas Meiner, Skoda-sjef i Harald A. Møller AS.

- Hun er en erfaren, idérik og en ekstremt kompetent ressurs vi gleder oss til å få på plass, sier Meiner.

Også Audi-direktør Elin Sinervo ser frem til å få Eiken Winther med på laget:

- Gjennom samtalene våre har hun virkelig imponert oss, sier Sinervo.

- Rekrutteringen av Eiken Winther viser at både organisasjonen vår og bransjen vår evner å tiltrekke seg noen av de aller skarpeste hodene innenfor flere fagområder, sier Audi-sjef Elin Sinervo.

Skal drive frem endringer i bransjen
- Både Audi og Skoda er sterke merkevarer, med engasjerte kunder og stor medvind i et marked som nærmer seg 100 prosent elektrisk, sier Christine Eiken Winther.

- Det er en unik mulighet å kunne bekle en så sentral rolle hos den ledende aktøren i det mest offensive bilmarkedet i verden, i en bransje som står midt i omveltende endringer, fortsetter hun.

- Jeg ser frem til å bli en del av Harald A. Møller og Møller-systemet, som har imponert meg med sine tanker om hvordan de ikke bare skal tilpasse seg de mange endringene i bransjen, men også være med å drive dem frem, sier Eiken Winther.

- Komplett kommunikasjonslag
Med Eiken Winther og Hjermind på plass, er hele kommunikasjonslaget i Harald A. Møller komplett, ifølge Øyvind Rognlien Skovli, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Harald A. Møller:

- Med Alexander og Christine på plass, har vi et lag som virkelig kan bidra til å løfte frem kraften i merkevarene våre og det gode arbeidet som gjøres i Møller-systemet, sier Rognlien Skovli.

- Alexander er en ung, offensiv og særs talentfull kommunikasjonsressurs, internt rekruttert til stillingen som kommunikasjonsrådgiver etter å ha levert strålende resultater i stillingen han kom fra, sier Rognlien Skovli.

Harald A. Møller-sjef Ulf Tore Hekneby (til venstre) og Øyvind Rognlien Skovli bygger et nytt kommunikasjons-team for Norges største bilimportør.

BilNytt.no meldte i mai at Anita Svanes slutter som kommunikasjonssjef for importøren Harald A. Møller, og for Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy.

Les også: Comeback hos Harald A. Møller

Les også: Enda en kommunikasjonssjef slutter i Harald A. Møller

Les også: Hekneby: - Ikke rot det til nå!

Les også: Slik er oppsigelsestiden på importørkontraktene til Norges to største privateide bilimportører

Les også: Hva blir Harald A. Møller sin rolle?

Les også: Agentmodell innføres hos Møller

Les også: Hekneby blir ny styreleder for Bilimportørene

Tips BilNytt.no:
Atle Falch Tuverud | Karoline Sandvik Hernar | Knut Moberg |
Knut Moberg d.e Martin Huseby Jensen Jon Winding-Sørensen Petter Knutsen Bjørkelo


 Følg BilJobb.no på LinkedIn