Laxmi Akkaraju har mer enn 20 års erfaring innen mobil- og IT-bransjen globalt. 

- Laxmi Akkaraju har bred strategisk kompetanse, et internasjonalt perspektiv og tilfører oss verdifull spisskompetanse innen kjernetransformasjon og digital forretningsutvikling.

Det sier styreleder Øivind Schage Førde.

- Dessuten har hun kjernekompetanse innen connectivity (5G), fortsetter Schage Førde.

- Jeg er svært glad for at hun vil bli en del av styret i Møller Mobility Group, sier styreleder Øivind Schage Førde.

Digital kompetanse
Akkaraju jobbet inntil nylig som Chief Strategy Officer i London-baserte GSMA, som er en interesseorganisasjon for mobiloperatører på globalt nivå.

- Møller Mobility Group er et meget spennende selskap i en bransje som er inne i en omfattende og viktig transformasjon, sier Laxmi Akkaraju.

- Det satses på digitalisering og produktutvikling og de digitale tjenestene blir stadig mer sentrale, fortsetter hun.

- Jeg er veldig glad for å kunne være en del av denne endringsprosessen og håper at jeg, med min kompetanse, kan tilføre selskapet perspektiver som kan være nyttige, sier Akkaraju.

Tidligere har Akkaraju jobbet for selskaper som Tieto-EVRY, EDB Business Partner og Holte Consulting. Hun er utdannet sivilingeniør ved University of Colorado og University of New Mexico.

Det nye styret:

  • Øyvind Schage Førde (styreleder)
  • Harald Møller
  • Jon Morten Møller
  • Jacob Schram
  • Kristin Solheim Genton
  • Laxmi Akkaraju

Erstatter Cathrine Klouman
Akkaraju erstatter tidligere styremedlem Cathrine Klouman som i høst ble ansatt som Chief Digital Officer (CDO) i Møller Mobility Group med ansvar for konsernets samlede IT-virksomhet i Norge, Sverige og Baltikum.

Foruten eierne Øyvind Schage Førde, Harald Møller og Jon Morten Møller, fortsetter Norwegian-sjef Jacob Schram og CFO i Reitangruppen Kristin Solheim Genton i styret.

Store endringer de neste årene
BilNytt.nos nyttårsintervju med konsernsjef i Møller Mobilty Group, Petter Hellman, var digitalisering, ny teknologi og forretningsutvikling viktige temaer.

- Vi forventer at det blir mye prøving og feiling i årene som kommer, og i et 10-15-års perspektiv må vi være forberedt på store endringer, sa Hellman.

Han påpekte at i det tillegg til digitaliseringen foregår et teknologiskifte, og alt dette påvirker både dagen i dag og hva konsernet skal jobbe med fremover.

Tips BilNytt.no:
Atle Falch Tuverud | Stian Blindheim Øystein Byberg | Knut Moberg | Jon Winding-Sørensen Petter Knutsen Bjørkelo 


 Følg BilJobb.no på LinkedIn