Glenn Steiner er ansatt som direktør for kjede- og forhandlerutvikling i den nyopprettede avdelingen Kjedeutvikling og tjenester som ledes av Simona Trombetta.

Steiner kommer fra stillingen som daglig leder av Porsche Center Asker & Bærum på Billingstad utenfor Oslo.

I midten av januar varslet Steiner at han ville søke nye utfordringer utenfor Porsche Center Asker & Bærum, ettersom forhandleren gikk fra å være i en oppstartfase til å gå over i en driftsfase.

- I Glenn Steiner får vi en kompetent leder til stillingen som direktør kjede- og forhandlerutvikling, sier Simona Trombetta.

Simona Trombetta ble presentert som konserndirektør for Bertel O. Steens nye avdeling Kjedeutvikling og tjenester i oktober i fjor.

- Glenn har lang erfaring med kjededrift og kjedeutvikling innenfor dagligvare og bilbransjen og har i tillegg bred ledererfaring. Han er initiativrik, har stor gjennomføringskraft og er både sosial og inkluderende, sier Simona Trombetta.

Les også: Ny lederkabal hos Bertel O. Steen

Blir en del av ledergruppen
I rollen som direktør kjede- og forhandlerutvikling skal Steiner sikre en helhetlig forvaltning av konsernets forhandler- og distribusjonsnett på tvers av alle merkevarer og eierstruktur, både egeneide og frittstående forhandlere, opplyser Bertel O. Steen.

Målet er å sikre en styrket tilstedeværelse i markedet og et effektivt forhandlernett.

- Vi må utvikle oss slik at for eksempel forhandlerne kan fokusere enda mer på salg enn de gjør i dag, sa konsernsjef Harald Frigstad i Bertel O. Steen til BilNytt.no i fjor høst.

Les også: Frigstad: - Vi skal bygge muskler som har manglet

Steiner får ansvaret for å designe, utvikle og forvalte et kjedekonsept for konsernet og en samarbeidsmodell med de frittstående forhandlerne.

- Vi er trygge på at konsernets distribusjonsstrategi og utviklingen av en slagkraftig forhandlerkjede er i trygge hender hos ham, sier Trombetta.

Rollen skal også utfordre CI-kravene fra fabrikkene, og sikre at forhandlernettet er i henhold til gjeldende krav, opplyser Bertel O. Steen.

Steiner blir en del av ledergruppen i Kjedeutvikling og tjenester. Han får ansvaret for et team på 10 personer bestående av merkededikerte ressurser som fortsatt vil ha en tydelig rolle mot fabrikkene. 

Høsten 2018 presenterte Porsche-sjef Morten Scheel (i midten) Atle Grislingaas (t.v) og Glenn Steiner som de som skulle bygge opp Porsche Center Asker & Bærum.

Les også: Leder-trio klar for ny Porsche-forhandler

Dagligvare og Porsche
I 2018 fikk Glenn Steiner stillingen som administrerende direktør for Porsche Center Asker & Bærum. Steiner har i perioden 2018-2021 hatt ansvaret for å realisere byggeprosjektet. 

Han har flere års erfaring fra retail i NorgesGruppen. 

Steiner begynte sin karriere hos Centra Høvik i 1999. Han ble varehussjef for Centra Høvik, markedssjef og deretter kjededirektør for Ultra, Centra og Jacobs og driftsdirektør/regionsjef for Meny og totalansvarlig for Jacobs-kjeden. 

Steiner trer inn i rollen  1. april 2021. 

Tips BilNytt.no:
Atle Falch Tuverud | Stian Blindheim Øystein Byberg | Knut Moberg | Jon Winding-Sørensen Petter Knutsen Bjørkelo 


 Følg BilJobb.no på LinkedIn