BilNytt.no meldte i mai at Anita Svanes slutter som kommunikasjonssjef for importøren Harald A. Møller, Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy.

Nå slutter også Morten Moum som kommunikasjonssjef i Harald A. Møller.

Han har hatt ansvaret for de øvrige bilmerkene.

Morten Moum ble ansatt som ny kommunikasjonssjef for både Audi, Skoda og Seat i 2018, etter at Harald A. Møller omorganiserte informasjonstaben.

I mai ble det satt i gang en prosess for å finne Anita Svanes sin erstatter, og samtidig jobber Harald. A. Møller med å gjøre om på strukturen i kommunikasjonsenheten.

Utvider kommunikasjonsenheten
BilNytt.no er kjent med at Norges største importør er i innspurten med å ansatte en ny kommunikasjonssjef for Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy. 

Harald A. Møller leter nå både etter Moums erstatter, samtidig som de utvider kommunikasjonsenheten med én kommunikasjonsrådigver-stilling. 

Kommunikasjonsarbeidet rundt Seat/Cupra er ikke en del av ansvarområdet for Moums erstatter.

- Vi er godt i gang med å bygge opp kommunikasjonsmiljøet i Harald A. Møller, på tvers av merkene, sier Ulf Tore Hekneby, administrerende direktør i Harald A. Møller AS.

- Noen av de første brikkene er allerede på plass, og vi ser frem til å kunne si mer om det veldig snart, sier Ulf Tore Hekneby. 

Ut av bilbransjen
- Vi takker Morten for god innsats og stort engasjement i jobben han har lagt ned hos oss. Og ønsker ham samtidig lykke til videre i en ny og spennende rolle, sier Elin Sinervo, direktør for Audi Norge i Harald A. Møller AS.

Morten Moum starter 1. oktober som Global Lead of PR and Communication i arkitektur- og design-selskapet Snøhetta Group: 

- Det er stort å få muligheten til å være med på å bygge videre på den globale historien om et norsk selskap som på kort tid har blitt internasjonalt anerkjent for sine mange imponerende prosjekter, og som hele veien har jobbet målrettet med bærekraftig innovasjon og design, sier Morten Moum.
 

Tips BilNytt.no:
Atle Falch Tuverud | Stian Blindheim Karoline Sandvik Hernar |
Martin Huseby Jensen Knut Moberg | Jon Winding-Sørensen Petter Knutsen Bjørkelo 


 Følg BilJobb.no på LinkedIn