Det skjer endringer i ledelsen av Kia og Mercedes-Benz hos importøren.

Kristin Monsen er ansatt som salgsdirektør i Kia Bil Norge og overtar dermed etter Trond Eriksen.

Kristin Monsen kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef for alle merker i Bertel O. Steen Lørenskog AS, som åpnet nytt bilhus med 6 bilmerker i januar.

Les også: Slik er Bertel O. Steens nye bilhus 

Les også- Bilhuset skal være en opplevelse

- Bred erfaring
Kristin Monsen har lang fartstid i Bertel O. Steen. Hun startet opp på reservedelsavdelingen i 1988. Tidligere har hun vært daglig leder ved både Kia Ensjø og Bertel O. Steen Lillestrøm, og har også hatt flere ulike stillinger i konsernet. 

- Det blir både spennende og utfordrende, og jeg ser frem til samarbeidet med hele Kia-organisasjonen, sier Monsen.- Vi ser frem til å få Kristin Monsen med på «Kia-laget». Hun kan vise til bred erfaring fra salg og forhandlerdrift, sier Kia-sjef Irene Solstad.

- Monsen vil bli en viktig bidragsyter for oss i Kia, for forhandlerne og i dialogen med Kia Motors i Europa, sier Irene Solstad.

Kristin Monsen tiltrer senest 1. august.

Eriksen til Mercedes-Benz
Trond Eriksen slutter som salgsdirektør i Kia 1. juni og går over i samme stilling hos Mercedes-Benz. 

Han har vært i Kia siden 2009, og har hatt ledende posisjoner innen produkt, markedsføring og nå senest som salgsdirektør. 

Eriksen erstatter Hans Kristian Gran. Gran blir leder for salg og kundereise i Bertel O. Steen Detalj.

- Det er positivt at våre ansatte kan bevege seg i konsernet og bygge erfaring, sier Kjetil Myhre, sjef for Mercedes-Benz hos importøren.

- Eriksen har lang erfaring fra Kia og vil kunne gi oss nye impulser, noe som er kjempebra. Vi har vært kjempehappy med Gran, som nå får erfaring fra forhandlerleddet, sier Myhre.

 Følg BilNytt.no på LinkedIn