NYTT OM NAVN - 2020: 

Sven Kvia AS

Jan Vegard Hestnes (
45) er ny daglig leder hos Opel- og Hyundai-forhandleren Sven Kvia AS i Stavanger. Han kommer fra stillingen som operasjonsdirektør i IKM Subsea. Hestnes overtar for Ove Idsøe, som nå går av med pensjon. Les mer (27.11.2020)

Autostrada AS
Bjørn Mittet Brun-Hansen er ny daglig leder for Autostrada AS i Skien. Han overtar for Rune Teigen, som har ledet selskapet i snaue to år. (26.11.2020)

Polestar 
Ingrid Gillestad Lie er ansatt som Space Manager hos Polestar Space Stavanger, som åpner 27. november. Hun kommer fra stilling som Operations Manager i Nordic Choice-kjeden. Les mer  (25.11.2020)

Harald A. Møller AS
Wiebke Neumann er nyansatt salgssjef for Volkswagen hos importøren Harald A. Møller AS. Hun erstatter Stian Schøyen, som i høst ble salgsdirektør hos Porsche-importør Autozentrum Sport AS. Les mer (11.11.2020)

Bertel O. Steen AS
Christopher Rogge har forlatt rollen som Director Retail Transformation/Kjedeutvikling i Bertel O. Steen AS til fordel for en stilling som SVP Business Development i XXL Sport & Villmark. Han følger dermed etter André Sjåset, som i mars forlot Bertel O. Steen til fordel for XXL. (03.11.2020)

Harald A. Møller AS
Dag Ivar Grefslie er ny salgssjef Volkswagen Nyttekjøretøy hos Harald A. Møller AS.  Han kommer fra stillingen som salgssjef Firmabil i samme selskap. (03.11.2020)

Motor Gruppen

Rune Gjerstad har blitt administrerende direktør for Motor Gruppen Import AS, i tillegg til sin rolle som leder for MMC Norge AS.

Trond Risvik rykker opp som daglig leder i Motor Part AS etter Glenn Løvli, som får en ny rolle som effektiviseringsdirektør for hele konsernet.

I tillegg er følgende stillinger opprettet på tvers av merker: servicemarkedsdirektør Christian Schmidt, sentral logistikksjef 
Svein-Erik Pedersen og leder forhandlerstandarder og kundeopplevelser, Elin Walstad. Les mer (02.11.2020)

Albjerk Bil AS
Anders Fredriksen Dahl er ny sales manager for Skoda ved Albjerk Bil AS. Han kommer fra sitt eget selskap Asker og Bærum Bil AS og har tidligere jobbet for både Motorpool og Bilia. (02.11.2020)

HBI Norge AS
Knut G. H. Aas blir administrerende direktør i HBI Norge AS som er det nye importselskapet for Hongqi og Bestune. Aas er i dag er salgsdirektør i Motor Gruppen Detalj. Les mer (30.10.2020)

Bertel O. Steen

Jarle Viuls blir leder for tungbil i Bertel O. Steen og blir en del av konsernledelsen. Per Ragnar Johansen blir ansvarlig for Mercedes-Benz varebil, som flyttes sammen med Mercedes-Benz personbil.

Viuls kommer fra stillingen som leder av Bertel O. Steen-forhandleren på Jessheim. Knut Lyslo Kristiansen overtar som leder av denne forhandleren.

Pål Bergstad, som har ledet Mercedes-Benz varebil, går inn i en sentral rolle i den nye lastebil og buss-organisasjonenLes mer (26.10.2020)

Frydenbø Bil
Rune Døsen, daglig leder ved Frydenbø Bilsenter Sogndal, blir merkeansvarlig for BYD og Maxus hos Frydenbø Bil. Tidligere er det blitt kjent at Frydenbø Bil vil tilby BYD og Maxus fra sine bilsentre i Førde, Sogndal og på Sandane, mens butikken i Mandal blir 
BYD-forhandler. (19.10.2020)

Bertel O Steen

Stian Helle er utnevnt som leder av den nye forretningsenheten «Servicemarked» i Bertel O. Steen, mens Simona Trombetta (bildet)
skal lede «Kjedeutvikling & tjenester». Magnus Øverby blir ny leder for «Strategi & forretningsutvikling». Les mer (19.10.2020)

Jaguar Land Rover Norge
Nanna Kvannes rykker opp fra digital marketing project specialist til digital marketing manager i Jaguar Land Rover Norge. (16.10.2020)

MAN Truck & Bus Norge AS
Odd Romundstad (53) forlater Mercedes-Benz og Setra for å bli ny salgsdirektør for buss i MAN Truck & Bus Norge AS. Les mer her (08.10.2020)

Ulstein Bil AS
Gunnar Olav Eiksund er registrert som ny daglig leder for Hyundai- og Mazda-forhandleren Ulstein Bil AS i Ulsteinvik i Møre og Romsdal. Tidligere har Svein Idar Eiksund vært både styreleder og daglig leder i selskapet. (08.10.2020)

Mobile Hønefoss AS
Kjell Olav Dørre er ny salgssjef bruktbil i Mobile Hønefoss AS. Han kommer fra stillingen som salgsansvarlig for både brukte og nye biler hos Kverneland Bil AS på Billingstad. (02.10.2020)

Kverneland Bil
Cathrine Sundt er på plass som direktør Servicemarked hos Kverneland Bil. Hun var en av flere nye direktører i Kverneland som ble presentert i slutten av juni. Hun kommer fra stillingen som regionsjef Service Operations hos Harald A Møller. (02.10.2020)

FINN Motor
Magnus Frøshaug Ryhjell forlater stillingen som forretningsutvikler i FINN Motor til fordel for stillingen som ny administrerende direktør i Norboat(02.10.2020)

BC Norway
Marius Myre Eng er ansatt som salgssjef hos Jaguar Land Rover-importøren BC Norway. Han har vært distriktssjef i selskapet siden 2017. Nå erstatter han Mika Salomaasom har gått til Kverneland Bil. Les mer (24.09.2020)

Sulland Harstad AS
Vidar Hammer er ny daglig leder for Audi-, Skoda- og Volkswagen-forhandleren Sulland Harstad AS etter Leif Gunnar Rørvik, som har vært daglig leder siden april 2020. Hammer har de siste 15 årene hatt ulike stillinger i Felleskjøpet Agri. Før det jobbet med salg av Mercedes-Benz hos Salminen AS. (23.09.2020)

Møller Mobility Group
Cathrine Klouman er ny Chief Digital Officer (CDO) i Møller Mobility Group og vil ha ansvar for å utarbeide og gjennomføre planen for den digitale transformasjonen av konsernet. Klouman kommer fra stillingen som CDO i Fredensborg AS. (Les mer) (23.09.2020)

Bentley Oslo
Eskild Larssen vil fra 1. desember 2020 være på plass som salgssjef hos Bentley Oslo. Larssen har lang erfaring med salg av luksusbiler. Siden 2017 har han solgt Porsche i Porsche Center Oslo og Asker & Bærum, og før det jobbet han 21 år hos Jaguar-forhandleren Insignia. Les mer (17.09.2020)

Autozentrum Sport AS

Stian Schøyen
 er på plass som ny salgsdirektør hos Porsche-importør Autozentrum Sport AS. Schøyen kommer fra stillingen som sales manager for Volkswagen hos Harald A. Møller AS. Schøyen etterfølger Espen Dalby Johnsen, som i vår ble ansatt som Norges-sjef for Byton hos Hedin Automotive AS. (Les mer) (07.09.2020)

Møller Bil Sør-Rogaland AS
Eldar Vatnaland fratrer rollen som daglig leder for Møller Bil Sandnes og Jæren AS, og slutter i selskapet med umiddelbar virkning.

Gisle Kverneland skal nå ha ansvaret for både Audi og Skoda hos Møller Bil Forus, mens Torbjørn Skretting overtar
stillingen som daglig leder for Møller Bil Sandnes og Jæren. Les mer (08.09.2020)

MAN Truck & Bus Norge
Christian Mundal Hagen (42) er ansatt som ny salgsdirektør for MANs varebil TGE i Norge. De seneste åtte årene har han hatt forskjellige stillinger i BMW, og blant annet jobbet med forretningsutvikling. Les mer på YrkesBil (04.09.2020)

Hedin Automotive
Bård Stene har overtatt rollen til Helge Ellingsen i Hedin Automotive etter at Ellingsen har blitt sjef for Kverneland Bil. Stene 
beholder stillingen som salgssjef hos Porsche Center Stavanger, men er nå plass-sjef i Stavanger og Kristiansand med et overordnet 
ansvar og direkte rapportering til hovedkontoret i Sverige. (03.09.2020)

Bertel O. Steen/Steni Group
Geir Olav Farstad startet som administrerende direktør i Steni Group, et selskap som leverer fasadeprodukter, 1. september. De siste fem årene har Farstad jobbet som finansdirektør i Bertel O. Steen. (01.09.2020)

Teknisk Bureau
Ronny Johan Solheim er ny daglig leder for Teknisk Bureau Leknes AS (tidligere Joh Vian AS), som forhandler Suzuki, Isuzu, Peugeot, Kia og Opel. Han etterfølger Anita Jacobsen, som har vært registrert som daglig leder av virksomheten siden 2. juli. (20.08.2020)

Volvo Car Norway
I juni meldte BilNytt.no at Erik Trosby forlater stillingen som PR- og kommunikasjonssjef hos Volvo Car Norway til fordel for rollen som kommunikasjonsdirektør i XXL

Trosby angret seg imidlertid i sommer. Og Volvo-importøren har nå ansatt ham på nytt.

- Det var vanskeligere å forlate Volvo og bilbransjen enn jeg trodde, så jeg har bestemt meg for å ikke gjøre det, men heller fortsette i Volvo Car Norway, sier Erik Trosby til BilNytt.no.

Trosby er dermed tilbake på Fornebu etter et lite opphold som kun tilsvarerer en vanlig sommerferie. Erik Trosby ble ansatt hos Volvo-importøren første gang mars 2018.

Møller Mobility Group / Møller Bil
Ketil Borgvin Dørre (49), som i dag er økonomidirektør i Møller Bil, går inn i stillingen som kommersiell direktør for Møller Mobility Groups forhandlervirksomhet i Norge og Sverige. 

Eirik Haug Sundene (32) går inn i stillingen som økonomidirektør i Møller Bil etter Ketil Borgvin Dørre. Les mer (14.08.2020)

Mobile
Fredrik Sandland er ansatt som daglig leder i den nye FCA-forhandleren Mobile Auto Vestfold. Han har de siste årene drevet bilverksted og bruktbilsalg,

Tom Østerbø blir ny daglig leder i Mobile Åsane. Østerbø har en lang karriere bak seg som daglig leder i Møller Bil i Bergen og sist i Kverneland Bil. Les mer (13.08.2020)

Autostrada AS
Rune Teigen slutter som daglig leder i Autostrada AS, etter å ha vært ansatt i omtrent to år. Teigen kom fra Bilfinger Industrial Services AS.

- Jobben har gitt meg meget god erfaring og masse ny lærdom som jeg tar med meg. I fjor var et veldig morsomt år med store utleveringer av I-Pace, mens 2020 har vært knalltøft med koronapandemien, sier Teigen til BilNytt.no.

Foreløpig er det ikke klart når Teigen slutter, og Autostrada har allerede startet jakten på hans etterfølger. Han kan foreløpig ikke si noe om hvor veien går videre.

Mens Teigen har sittet i sjefsstolen har Autostrada blant annet fusjonert to forhandlere.

Kongsberg Bilsenter AS
Kjetil Grøslie Småland er registrert som ny daglig leder for Mercedes-Benz-, Kia- og Peugeot-forhandleren Kongsberg Bilsenter AS, som nylig ble kjøpt av Mobile. Kjetil Grøslie Småland kommer fra stillingen som daglig leder og eier i bruktbilforhandleren Autosentrum Kongsberg. Han etterfølger Ingunn Kolberg(11.08.2020)

Møller Bil Jessheim
Kate Skaug Nilsen (51) blir ny daglig leder for Møller Bil Jessheim.  Hun har vært konstituert daglig leder for forhandleren siden mars. (06.07.2020)

ALD Automotive
Anne-Cécile Huet tar over som administrerende direktør i ALD Automotive i Norge etter Annie Pin fra 1. september. Huet kommer fra stillingen som stabssjef hos ALDs konsernledelse i Paris. (06.07.2020)

Albjerk Bil
Lars-Gunnar Huseby Martinsen rykker opp som ny konsernsjef for Albjerk Bil AS. Han overtar for eier Wenche Albjerk og har inntil nå vært daglig leder for Albjerk Bil Lier.

Alexander Holm Andersen skal lede Lier-forhandleren, mens Magnus Antony Løver er ny daglig leder i Drammen. Begge rykker opp fra salgssjef-stillinger. Les mer (01.07.2020)

Kverneland Bil

Finn Jentoft fratrer stillingen som konsernsjef i Kverneland Bil AS 1.juli.  Han blir erstattet at Helge Ellingsen, som kommer fra Hedin Bil, hvor han har vært ansvarlig for å samordne den norske Porsche-virksomheten. Ellingsen har tidligere ledet Bavaria-kjeden.

Fire nye fagdirektører er ansatt. Frank Dame blir direktør Ford privatmarked (ex daglig leder hos Mobile Åsane), Mika Salomaa blir direktør for Ford nyttekjøretøy/næringssalg. (ex salgssjef i BCN - mportør av Jaguar og Land Rover), Stig Dommersnes er ny direktør for bruktbil (ex Jæger Sentrum i Bergen) og Cathrine Sundt er ny servicemarkedsdirektør (ex regionsjef Service Operations hos Harald A Møller) Les mer (30.06.2020)

Polestar Bergen
Kjetil E. Langsæter, med bakgrunn fra både Sandven Service og ulike deler av Frydenbø, er ansatt som Space Manager hos Polestar i Bergen.  Langsæter var også med på oppstarten av Tesla i Bergen, og var service manager der frem til 2017.

Kahin Mzuri og Bawan Omar er ansatt som produktspesialister. Les mer (26.06.2020)

Varde Hartmark

Terje Male gikk på dagen som konsernsjef i Møller Mobility Group i april 2019. Han har den siste tiden vært tilknyttet konsulentselskapet Varde Hartmark, og nå overtar han sjefsrollen i selskapet. Les mer (26.06.2020)

Volvo Norge
Karstein Ahlin (36) er ansatt som ny administrerende direktør i Volvo Norge. Det skjer etter at Torbjörn Wilson (59) trekker seg fra toppjobben, tre uker etter at han startet. Les mer
(18.06.2020)

Polestar
Jørgen Storm Oksum har fått  jobb som Head of Sales Norway i Polestar. Han har bakgrunn fra Tesla, hvor han har jobbet i drøye seks år, sist som Remarketing Manager Norway, EU North.
(16.06.2020)

Volvo Car Norway AS
Erik Trosby forlater stillingen som PR- og kommunikasjonssjef hos Volvo-importøren til fordel for rollen som kommunikasjonsdirektør i XXL. Der blir han kollega med André Sjåsæt, som tidligere jobbet i Bertel O. Steen. Trosby har vært ansatt i Volvo-importøren siden mars 2018.
(11.06.2020)

Helios Auto AS
Kjetil Viklund er ansatt i support-teamet til Helios Auto AS. Viklund kommer fra Hurtigruten Svalbard, og har også bakgrunn fra ledelsen og delelageret hos Motorsenteret AS.
(05.06.2020)

Mekonomen
Thorhild Barlaup slutter i Mekonomen Group kort tid etter at hun overtok som sjef for Meca og Mekonomen i Norge. Hun forlater bilbransjen til fordel for går over til Synsam Group. Les mer.(05.06.2020)

Sulland Elverum AS
Hans Petter Gretland er ny daglig leder for Ford-, Skoda-, Mazda- og Hyundai-forhandleren Sulland Elverum AS etter Håvard Haug Underthun. (29.05.2020)

Hyre
Henrik Lae er på plass som Director of Business Development i Hyre AS. Han kommer fra stillingen som fleet manager i Renault Norge. (27.05.2020)

Volvo Norge AS

Torbjörn Wilson er ansatt som ny administrerende direktør i Volvo Norge AS. Les mer (25.05.2020)

Bertel O. Steen
Heidi Catrine Fyldeng, sjef for IT-sikkerhet i Bertel O. Steen, forlater bilbransjen til fordel for en tilsvarende stilling i NorgesGruppen. (19.05.2020)

Toyota Sørvest AS
Sigbjørn Aarsvoll Olsen (57) har overtatt som daglig leder for Toyota Sørvest. Han har vært ettermarkedsdirektør i selskapet siden 1999.  Tidligere administrerende direktør i Toyota Sørvest, Ståle Oftedal (62), har av helsemessige grunner valgt å trappe ned. Oftedal går nå over til å bli arbeidende styreformann. Les mer (15.05.2020)

NDS Group
Administrerende direktør Siw Holter i NDS Groups verkstedkjede Automester blir nå regiondirektør i NDS Group. Morten Dyrberg er ansatt som kommersiell direktør,  mens Christoffer Lampe er ansatt som finansdirektør.  Videre blir Automateriells Øyvind Klausen sentralt ansvarlig for utstyrsdivisjonen. Terje Andersen skal lede et nytt key account management-team.  Les mer (11.05.2020)

Volvo Car Norge
Øyvind Caspersen har startet i stillingen som ny garantisjef i Volvo Car Norge. Han har bakgrunn fra Møller-systemet, sist som servicemarkedssjef hos Møller Bil Ryen. (11.05.2020)

Byton
Espen Dalby Johansen (38) blir Norgessjef for Byton i Hedin Automotive. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør hos Porsche-importøren. Les mer (07.05.2020)

Trysil Bil AS
Salgssjef Remi Skjæraasen er registrert som ny daglig leder i Kia-forhandleren Trysil Bil AS etter Kjell Arvid Sundby, som har ledet forhandleren siden 2015. (07.05.2020)

NBF
Christian Lagaard er ansatt i Norges Bilbransjeforbund i en nyopprettet stilling som kommunikasjonsrådgiver. I dag jobber han hos FCA-forhandleren Autovia i Bærum. Les mer (05.05.2020)

Albjerk Bil Drammen AS
Avgått daglig leder for Albjerk Bil Drammen, Lars Gunnar Tronaas, har startet i ny jobb i ag analytics AS hvor han er Associate Partner. (02.05.2020)

ALD Automotive Norge
Annie Pin forlater ALD Automotive Norge, etter nesten fem år i stillingen som administrerende direktør. Pin blir global Chief Commercial Officer (CCO) i konsernledergruppen i Paris. Les mer (28.04.2020)

NardoMelhus Bilskade AS
Arne Helland er ny daglig leder i NardoMelhus Bilskade AS
Han har bakgrunn fra Møller-systemet og kommer fra stillingen som markedsjef Volkswagen hos Møller Bil Trondheim. Han har tidligere ledet Bil Stjørdal, samt vært bruktbilsjef i Møller Bil Trondheim AS. (23.04.2020)

Sulland Harstad AS
Leif Gunnar Rørvik er oppført som ny daglig leder for Audi-, Volkswagen- og Skoda-forhandleren Sulland Harstad AS. Han har overtatt for Bård Sørensen, som har ledet virksomheten siden august 2018. (21.04.2020)

Albjerk Bil Drammen AS
Lars-Gunnar Huseby Martinsen er konstituert som daglig leder for Albjerk Bil Drammen AS inntil videre etter at Lars Gunnar Karlsøen Tronaas har sagt opp sin stilling. Les mer (20.04.2020)

Bertel O. Steen
Kristin Monsen er ansatt som salgsdirektør i Kia Bil Norge og overtar dermed etter Trond Eriksen, som blir salgsdirektør for Mercedes-Benz. Eriksen på sin side erstatter Hans Kristian Gran, som blir leder for salg og kundereise i Bertel O. Steen Detalj. Les mer (17.04.2020)

Mobile Skøyen AS
Frode Lehne er ny daglig leder for Mobile Skøyen AS etter Stig Trygve Mundal. Han kommer fra stillingen som servicemarkedssjef for Audi hos Møller Bil Oslo Vest. (14.04.2020)

ACG
Automotive Consulting Group-grunnlegger og styreleder Arne Berg forlater ACG og tar med seg sine kunder over til sitt nye konsulentselskap. Les mer (08.04.2020)

Sulland Østfold AS
Merke-sjef for Ford i Sulland-gruppen, Morten Weme, er registrert som ny daglig leder for Sulland Østfold AS. Han etterfølger Olav Sverre Næsje, som har vært registrert som leder siden november 2018. (04.04.2020)

Autovision AS
Elsa Sif Björnsdottir er ny daglig leder for Ford-forhandleren Autovision AS i Hønefoss. Hun har overtatt for Jan Braseth. (26.03.2020)

Møller Bil Jessheim
Kate Skaug Nilsen har startet som daglig leder hos Møller Bil Jessheim. Hun kommer fra stillingen som økonomisjef i Møller Bil. (25.03.2020)

Porsche Center Bergen AS
Trond Hopen Lidal er registrert som ny daglig leder for Porsche Center Bergen AS. Han kommer fra Scanauto. Lidal erstatter Endre Aase Johnsen. (23.03.2020)

Åsheim Maskin AS
Stian Åsheim er registrert som ny daglig leder for ATV-, scooter- og tilhengerforhandleren Åsheim Maskin i Balsfjord (20.03.2020)

Møller Bil Haugesund AS
Magne Askeland er ansatt som ny daglig leder for Møller Bil Haugesund AS etter Kurt Harald Eskevik, som nå skal lede det nye forretningsområdet Møller Bil Skade. Askeland kommer fra stillingen som controller i samme forhandler.
Les mer (19.03.2020)

Bilimportørenes Landsforening (BIL)
Bilimportørenes Landsforening (BIL) har ansatt Ida Krag (42) som sjef for kommunikasjon og myndighetskontakt. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Fremskrittspartiet, en stilling hun har hatt siden 2016.
Les mer (17.03.2020)

Mobile Kogstad AS
Stig Inge Olsen er ny daglig leder for Mobile Kogstad AS. Han kommer fra Møller Bil Minde, hvor han har arbeidet i 15 år. (14.03.2020)

Werksta

Georg Risheim blir ny Norges-sjef i Werksta. Han kommer fra NAF, hvor han har vært ansvarlig for NAF Sentrene.
Les mer (09.03.2020)

Hedin Automotive
Stine Fossdal (31) er ansatt som Business Controller i Hedin Automotive. Fossdal arbeider allerede i konsernet, og kommer fra stillingen som team leder regnskap.
Les mer (09.03.2020)

Mobile Autopartner AS
Lars Olaf Nykaas er ny daglig leder for Nissan-, Opel- og Hyundai-forhandleren Mobile Autopartner AS på Kongsberg. Nykaas har fungert som stedfortredende daglig leder siden august 2019. Michael David Trønnes Bernth har vært registrert som daglig leder siden 2017. Han har begynt i ny stilling i Crown Imperial Norge AS.(05.03.2020)

Hyundai Motor Norway
Kim André Sagen er på plass som regionsjef flåte og remarketing i Hyundai Motor Norway. Han kommer fra stillingen som salgsansvarlig for brukte biler i Mobile. 
(03.03.2020)

Birger N. Haug Drammen

Jan Laursen (53) er på plass som daglig leder for Birger N. Haug i Drammen. Han kommer sist fra stillingen som regionsjef for service operations i Harald A. Møller.
Les mer (02.03.2020)

S. Rødsten Bilforretning A/S
Vegard Gundersen Jegteberg er ny daglig leder for Subaru- og Kia-forhandleren S. Rødsten Bilforretning A/S i Herøysundet i Kvinnherad i Vestland fylke etter May Brit Rødsten Hjelmeland. (28.02.2020)

Mobile Drammen
Tom Erik Moen har tatt over som daglig leder av Mobile Drammen. Han var daglig leder i daværende Buskerud Bilsenter fra Birger N. Haug kjøpte bedriften i 2016 og inntil for kort tid siden, skriver Drammen Live24.
(27.02.2020)

Norsk Dekkretur/Dekkimportørenes Forening
Jon Erik Ludvigsen fratrer 31. juli som leder for Norsk Dekkretur og leder for sekretariatet til Dekkimportørens Forening. Han har vært leid inn via sitt selskap Insolidum AS. Styreleder Bjørn Kamphus sier til MotorBransjen at de nå ønsker å ansette en daglig leder for drifte begge selskapene. 
(27.02.2020)

Bertel O. Steen AS
I november 2019 ble det kjent at André Sjåsæt hadde sagt opp sin stilling som konserndirektør for konsernutvikling og digitale tjenester i Bertel O. Steen.  Det er nå klart at Sjåsæt forlater bilbransjen til fordel for stillingen som direktør for strategi og forretningsutvikling i XXL. Han tiltrer 2. mars.
(25.02.2020)

Bertel O. Steen AS
I dag ble det kjent at avtroppende konsernsjef, Bjørn Maarud, blir styreleder i frisørkjeden Cutters.
Les mer (21.02.2020)

Skaansar Auto AS
Magne Bjørnar Nyseth er ny daglig leder for Skaansar Auto AS på Lillehammer. Han har tatt over for Øyvind Kvikstadhagen, som har ledet virksomheten siden 2015. Norges mest lønnsomme Skoda-forhandler ble solgt til Møller Bil på tampen av fjoråret. 
(21.02.2020)

Autoland Rogaland AS
Magne Søiland er registrert som ny daglig leder for Autoland Rogaland AS i Sandnes. Han overtar for Vidar Landro.
(17.02.2020)

Birger N. Haug Asker og Bærum
Kristian B. Sedahl er ansatt som ny daglig leder hos Birger N. Haug Asker og Bærum. Han vært daglig leder for Mobile- og Møller-forhandlere og har vært styremedlem i Norges  Bilbransjeforbund. Sedahl tar over jobben til Kristian Feiring, som blir daglig leder i Volvos Forhandlerforening.
Les mer (17.02.2020)

Bertel O. Steen
Are Borvik Knutsen trer inn i rollen som daglig leder i Bertel O. Steens selskap Otto Mobility. Han kommer fra stillingen som direktør for tjenesteutvikling og innovasjon i Bertel O. Steen.
Les mer (13.02.2020)

Mekonomen/Meca
Torhild Barlaup er fra og med 12. februar landsjef for Mekonomen/Meca i Norge. Hun har vært administrerende direktør i Meca Norway siden 2012. Salgsdirektør Tore Stensbøl i Meca Norway tar over som daglig leder i Meca Norway.
Les mer (12.02.2020)

BUS AS
Børre Dahl er ansatt i supportavdelingen til BUS AS. - Børre har lang fartstid i fra bilbransjen, og vet hvor skoen trykker i en hektisk hverdag på verkstedet. Vi ser alle frem til å jobbe sammen med han, skriver BUS på sine hjemmesider.
(12.02.2020)

Volvo Car Norway
Magnus Augdahl er ansatt som ny fleet manager i Volvo Car Norway. Han kommer fra stillingen som produktsjef for Mercedes-Benz Personbil hos Bertel O. Steen.
Les mer (06.02.2020)

Møller Mobility Group
Tore Nilsen Breen (55) er ansatt som Head of Baltic Operations for Møller Mobility Groups samlede virksomhet i Baltikum. Nilsen Breen har siden sommeren 2018 vært kommersiell direktør for Møller Mobility Groups forhandlervirksomhet i Norge, Sverige og Baltikum. 
Les mer (04.02.2020)

Bertel O. Steen
Ole Stefan Nedenes (36) blir ny merkesjef for Citroën personbiler. Han tar over etter Reidar Holtedahl som gikk over i rollen som merkesjef for Opel 29. januar. Nedenes kommer fra stillingen som salgssjef for Peugeot varebil.
Les mer (04.02.2020)

Møller Bil Skade
Møller Bil samler bilskade som et eget forretningsområde. Kurt Eskevik ansatt som leder for skadevirksomheten. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Møller Bil Haugesund.
Les mer (03.02.2020)

Bilskadesenter Trøndelag AS
Inge Aasen er ny daglig leder av Bilskadesenter Trøndelag AS i Hommelvik. Han overtar etter Øyvind Holthe, som har ledet virksomheten siden 2005.
(03.02.2020)

Møller Bil Minde
Frank Roar Olsen ble daglig leder for Møller Bil Minde 1. januar 2020. 

Mobile Ensjø AS 
Amir Tore Attar er registrert som ny daglig leder for Hyundai-forhandleren Mobile Ensjø AS etter Kristian Borge Sedahl, som har hatt rollen siden september 2019.
(25.01.2019)

Sulland Jessheim AS
Per Arne Aspholt har tatt over som daglig leder for Ford-forhandleren Sulland Jessheim AS etter Morten Weme, som har vært daglig leder siden mai 2019.
(23.01.2020)

Bertel O. Steen
Bjørn Maarud fratrer som konsernsjef i Bertel O. Steen-konsernet. Harald Frigstad er ansatt som ny konsernsjef. Han har 23 års erfaring fra Møller-konsernet, og kommer nå fra jobben som CEO i Birger N. Haug Holding.
Les mer (22.01.2020)

Bertel O. Steen

Benthe Saga har nå startet som produktsjef i Bertel O. Steen, hvor hun får ansvaret for Citroën varebil. Saga var nesten 25 år i Møller-konsernet, sist som produktansvarlig for de minste Audi-modellene. Hun har tidligere blant annet vært PR-sjef for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller. 
(20.01.2020)

Mobile AS

Paal Jahrmann 
har valgt å si opp som daglig leder i Mobile AS. Det formelle ansvaret som daglig leder overføres til Ole Grangaard
Les mer (16.01.2020)

Autostrada Arendal AS

Espen Stiansen
 ble ved årskiftet ny daglig leder for Autostrada Arendal (tidligere JM Auto). Han kommer fra stillingen som bruktbilsjef i Gumpen Auto Vest. Autostrada kjøpte Volvo- og Renault-forhandleren JM Auto i Arendal i mars 2019. Den nye eiren fikk ikke fornyet Renault-kontrakten og er fra årskiftet kun Volvo-forhandler.
Les mer (15.01.2020)

Bryne Autosalg AS
Tom Salte er registrert som ny daglig leder i Bryne Autosalg AS. Han overtar etter Magnar Nord-Varhaug, som har vært daglig leder siden 2012.
(15.01.2020)

BC Norway AS
Den norske Jaguar Land Rover-importen har ansatt følgende personer: Frank Hjalmar Jensen (aftersales manager), Thomas Grøndahl (area sales manager) og Stian Bøen (service-tekniker). Alle tre kommer fra Bertel O. Steen. I tillegg er Trond Bråten ansatt som servicekoordinator (tidligere Hellanor) og Vilde Riise som presseansvarlig (tidligere Tesla).
Les mer (08.01.2020)

Bertel O. Steen Lørenskog AS
Den nye forhandleren Bertel O. Steen Lørenskog får denne ledergruppen: Marius Thorberg (bildet) (daglig leder), Ole-Herman Løvstad (servicemarkedssjef), Emil Herrebrøden (bruktbilsjef), Kristin Monsen (bildet) (salgs- og markedssjef, personbil), Geir Richard Schrøder (leder for proffsenter, varebil), Helge Hovstø (leder for lastebil), Tom Skaret (leder logistikk og fellestjenester). Bilmerkene får følgende salgsledere: Trond Sveum Kristensen (Mercedes-Benz), Harald Tyskeberg (Peugeot og Citroën) og Alexander Øverdal (Kia) og Mads Borge (Opel og DS). 
Les mer (07.01.2020)

Bertel O. Steen AS

Lars Ruud 
forlater bilbransjen og Bertel O. Steen og PSA etter over 14 år i selskapet. Han blir nå CMO i Bull's Eye Club AS. Ruud har hatt en rekke stillinger i Bertel O. Steen og går fra stillingen som Director Brand and Business Development Peugeot Citroën DS Opel.
(06.01.2020)

Bertel O. Steen Vestfold AS
Tore Skodvin (bildet), som har vært daglig leder og medeier i Bertel O. Steen Vestfold AS i flere tiår, gikk av med pensjon ved nyttår. Ny daglig leder er rekruttert internt: Joachim Cedergren, som kommer fra stillingen som markedssjef, tar over som ny daglig leder for Bertel O. Steen i Tønsberg. 

Les mer (02.01.2020)

Noen vi har glemt? Tips oss på bilnytt@bilforlaget.no.

 NYTT OM NAVN - 2019: 

Alleen Auto AS
Siv Iren Jåtog-Hansen tar 1. januar 2020 over som daglig leder for Opel- og Hyundai-forhandleren Alleen Auto AS i Lyngdal
etter Hans Magne Seland
(17.12.2019)

 Kjell Sundby har gått bort 
Trysil Bil
melder i stor sorg at deres daglige leder Kjell Arvid Sundby brått og uventet gikk bort 16. desember. Sundby har en lang karriere bak seg i bilbransjen og har bakgrunn fra Bertel O. Steen. I sommer meldte Kjell Sundby at Trysil Bil blir ny Suzuki- og Isuzu-forhandler etter flere år med Kia. Sundby har også ledet Trysil Diesel og Trysil Bilutleie.
(17.12.2019)

Defa AS
Håkon Åmotsbakken er ansatt som salgsdirektør i Defas automotive-avdeling. Han har de siste fem årene vært leder for servicemarkedet i Nissan Norge.
Les mer (13.12.2019)

Auto Tjuvholmen Lease AS
Joachim Lindbo er registrert som ny daglig leder av Auto Tjuvholmen Lease AS etter Mats Røil, som har vært leder siden opprettelsen av selskapet i 2011.
(13.12.2019)

RøhneSelmer AS
Johnny Løvli forlater stillingen som salgssjef for nyttekjøretøy hos Ford Motor Norge AS. Fra 2. januar blir han ansvarlig for næringssalg og nyttekjøretøy i RøhneSelmer AS. Løvli har tidligere vært ansvarlig for varebiler hos Opel-importøren.
(11.12.2019)

Bertel O. Steen AS
Simona Trombetta er ansatt i stillingen som konserndirektør for Strategi og forretningsutvikling i Bertel O. Steen. Trombetta kommer fra en annen stilling i samme avdeling. Hun overtar etter André Sjåsæt, og vil formelt tre inn i sin nye stilling fra 1. januar 2020.
Les mer (06.12.2019)

Vossevangen Bil AS
Liv Bekkenes er ny daglig leder for Vossevangen Bil AS (tidligere Subaru Voss AS) etter Bård Magnus Fatland, som har vært leder siden februar 2019.
(02.12.2019)

Dahles Auto Sarpsborg AS
Magnus Holm Ingebrigtsen er ny daglig leder av Dahles Auto Sarpsborg AS. Han har tatt over etter Svein Kåre Haaland, som har ledet virksomheten siden 19. januar 2018.
(23.11.2019)

Subaru Norge AS (Gill Gruppen)
Stian Thrane forlater stillingen som informasjonsdirektør i Subaru Norge og Gill Gruppen. Thrane ble ansatt i Subaru-importøren i 2008. 
Les mer (21.11.2019)

Bilbutikk 1 Follo AS:
Bjørn Digregrind Ellingsen er ny daglig leder for Bilbutikk Follo AS i Ås. Han har tatt over for Kurt Åge Kvello som har vært daglig leder siden april 2018.
(20.11.2019)

Bergheim Auto Salg Oslo AS
Daglig leder utgår fra Bergheim Auto Salg Oslo AS. Til og med 20. november 2019 har Roger Øverbye vært daglig leder, en rolle han har hatt siden februar 2008.
(20.11.2019)

Møller Bil Minde
Frank Olsen (52) er ansatt som ny daglig leder for Møller Bil Minde. Han kommer fra stillingen som markedssjef Volkswagen hos Møller Bil Åsane. Olsen vil tiltre ved årsskiftet.
(18.11.2019)

BMW Norge
Lise Teslo, tidligere Aftersales manager i BMW Norge har nå fått en sentral rolle i den nordiske organisasjonen, hvor hun vil lede strategi og forretningsutvikling for servicemarkedet på et nordisk nivå. Tommas Larsen er ny Aftersales Manager. Han vil ha et overordnet ansvar for både Norge og Danmark.
(14.11.2019)

Bertel O. Steen
André Sjåsæt har sagt opp sin stilling som konserndirektør for konsernutvikling og digitale tjenester og går ut av Bjørn Maarud sin ledergruppe i Bertel O. Steen
Les mer (11.11.2019)

Møller MI AS
Jan Arne Tønsberg er registrert som ny daglig leder i Møller Mi AS etter Anna Elisabeth Nord Bjercke, som har vært formell leder siden februar 2018. 
(07.11.2019)

Powersport AS
Jan Petter Slettemo har fratrådt som daglig leder for Powersport AS i Skien. 
(07.11.2019)

Rodin & Co AS
Ole Marius Rosendal (44) er ansatt som ny daglig leder i Rodin & Co AS. Han tar over etter Yngve Harfallet. 
Les mer (23.10.2019)

Auto 8-8 Haukebø & Rødseth AS
Ole Kristian Ødegård er registrert som ny daglig leder for Auto 8-8 Haukebø & Rødseth AS i Molde etter Lars Erik Brandshaug. 
(23.10.2019)

Mobile Skøyen AS
Stig Trygve Mundal er registert som ny daglig leder for Nissan-forhandleren Mobile Skøyen AS etter 
Johan Jacob Moer Aanonsen (22.10.2019)

Gumpens Auto Vest AS
Magne Sliper Svardal overtar som daglig leder for Gumpen Auto Vest AS etter Kenneth Abrahamsen, som ble registrert som daglig leder 11. januar 2018. Svardal har også tidligere vært registrert som daglig leder av virksomheten.(21.10.2019)

Continental Dekk Norge
Erik Eidem er ansatt som ny salgssjef for personbil, varebil og lett last i Continental Dekk Norge. Han kommer fra stillingen som divisjonssjef i KGK Norge AS
Les mer (17.10.2019)

Mobile Førde AS
Marius Reed er registrert i Brønnøysundregistrene som ny daglig leder for Kia- og Mazda-forhandleren Mobile Førde AS. Han overtar etter Stig Ole Høydal, som har vært registrert som daglig leder siden november 2018. 
(09.10.2019)

Volvo Car Norway AS
Rita Kristin Broch (53) er ansatt som ny administrerende direktør for Volvo Car Norway AS. Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i Diplom-Is
Les mer (08.10.2019)

Werksta
Neale Laker tiltrer 1. oktober 2019 stillingen som ny Norges-sjef i verkstedkjeden Werksta, som har virksomhet i Sverige, Finland og Norge. Han har ledet Teslas verkstedvirksomhet i Europa, Asia og Australia.
Les mer (26.09.2019)

Møller Bil
Sverre Helno er ansatt som administrerende direktør for Møller Mobility Groups samlede forhandlervirksomhet, Møller Bil, i Norge, Sverige og Baltikum. Helno gikk i august av på dagen som konsernsjef i Jens Ulltveit-Moes Umoe Restaurants.  
Les mer (24.09.2019)

Bertel O. Steen Asker og Bærum
Ole Sletten (bildet) går på dagen som sjef for Bertel O. Steen Asker og Bærum som han har ledet siden 2015.

Knut Espenes er ansatt som ny daglig leder for Bertel O. Steen Asker og Bærum AS. Espenes kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i Bertel O. Steen Detalj, som han har hatt siden desember 2017.
Les mer (23.09.2019)

Bertel O. Steen Detalj
Frank Hermann sluttet som regionsdirektør for Buskerud, Ringerike, Telemark, Vestfold, Østfold og Asker og Bærum i august. Thorbjørn Myrhaug har selv overtatt hans rolle som en av tre regiondirektører, i tillegg til å være konserndirektør for Bertel O. Steen Detalj. 
Les mer (23.09.2019)

SAIC Motor Europe BV/MG
Jørn Jakobsen er på plass som Sales Country Manager Scandinavia i SAIC Motor Europe BV (MG). Han kommer fra Hyundai.(23.09.2019)

Dekkmann
Stefan Funch går av som administrerende direktør i Dekkmann etter 12 år i selskapet. Pavol Cervenak, Managing Director, ContiTrade North East Europe, fungerer som selskapets øverste leder fra 1. oktober, inntil en ny person er på plass i stillingen. 
Les mer (23.09.2019)

Bertel O. Steen
Geir Olav Farstad forlater posisjonen som CFO i Bertel O. SteenSverre R. Kjær er ansatt som ny Finansdirektør for Bertel O. Steen-konsernet med umiddelbar virkning. 
Les mer (05.09.2019)

Møller Bil 
Petter Magnussen (46) er ansatt som ny daglig leder for Møller Bil Kalbakken. Han kommer fra stillingen som markedssjef Audi hos Møller Bil Oslo Vest, en rolle han har hatt i snart to år. 

Stein Erik Skai (38), som har ledet Møller Bil Kalbakken de siste to årene, ble i sommer ansatt som direktør Næringssalg i Møller Bil for å styrke kjedens satsning mot næringslivskunder. 
Les mer (03.09.2019)

BC Norway
Marius Hayler er ansatt som Country Director i den norske Jaguar Land Rover-importøren BC Norway AS, som eies av danske Nic. Christiensen. 
Les mer (27.08.2019)

Bertel O. Steen Lørenskog
Marius Thorberg (47) blir daglig leder for Bertel O. Steen Lørenskog AS. Det nye bilhuset åpner vegg-i-vegg med konsernets hovedkontor i januar 2020. Thorberg har siden 2016 vært daglig leder for Bertel O. Steen Oslo AS, som er forhandler for Peugeot, Citroën og DS på Økern. 
Les mer (23.08.2019)

FCA Norway/Kverneland Bil
Morten Andreas Kleven, markedssjef i FCA, vil overta en ny stilling i Kverneland Bil i løpet av kort tid. Han skal ha base i forretningen på Alnabru i Oslo, men pendle til Stavanger. 
Les mer (12.07.2019)

Kongsberg Bilsenter AS
Ingunn Kolberg er ny daglig leder i Kongsberg Bilsenter AS etter  
Roger Hagen, som har vært registrert som daglig leder siden april 2016.
(11.07.2019)

Bertel O. Steen Jessheim
Jarle Viuls har ledet Bertel O. Steen Lørenskog AS (tidligere kjent som Bertel O. Steen Vare-Last-Buss AS) siden 2004. Fra 1. august skal Viuls lede Bertel O. Steen Jessheim. 
Les mer (02.07.2019)

Toyota Norge
Dimitris Tripospitis tar over sjefsstolen i Toyota Norge etter Alar Metsson.
Les mer (02.07.2019)

Bertel O. Steen Ringerike
Kåre Martin Ringset (bildet) er ny daglig leder i Bertel O. Steen Ringerike AS etter Per Arne Aspholt. Ringset er fra før daglig leder for Bertel O. Steen Buskerud AS, og skal nå lede begge selskapene. 
(01.07.2019)

Noen vi har glemt? Tips oss på bilnytt@bilforlaget.no.

Volvo Car Norway
Øystein Herland, administrerende direktør i Volvo Car Norway AS, gir seg, etter 20 år som toppsjef i Norge. Herland blir fra 1. august prosjektdirektør for «Future NSC & Retailer Operating Model», som ledes fra Volvo Cars’ hovedkontor i Gøteborg. 
Les om Herlands 20 år i Volvo (26.06.2019)

Volvo Car Norway
Fra 1. august går HR-direktør Ingvild Anvina Blytt Jerven inn som midlertidig administrerende direktør for Volvo Car Norway inntil Øystein Herlands erstatter er på plass. 
Les mer (26.06.2019)

Porsche Center Porsgrunn
Claus Heiberg (44) starter som daglig leder for Porsche Center Porsgrunn, som eies av Autostrada Gruppen og Autozentrum.  Heiberg har lang erfaring fra bilbransjen, inkludert seks år i BMW-systemet, men har de siste årene jobbet i reklamebransjen.
(21.06.2019)

Autostrada Porsgrunn
Sven Håkon Kulbeck (40) er ansatt som ny daglig leder i Autostrada Porsgrunn. Han har bakgrunn fra Forsvaret. Gisle Børte overtar som serviceleder på Autostrada Porsgrunn. 
(21.06.2019)

Autostrada Gruppen
Benedicte Bibow er ansatt som optimaliseringssjef i Autostrada Gruppen. Hun skal arbeide med å optimalisere virksomheten og vil jobbe tett på den operasjonelle driften. Bibow kommer fra regnskapsbransjen hvor hun har hatt en nasjonal rolle som kvalitetsdirektør for Azets
(21.06.2019)

Bilbutikken AS
Styreleder og eier Stein Grøndal har selv overtatt rollen som daglig leder i Bilbutikken AS i Drammen. Berit Bujordet har hatt rollen som daglig leder siden desember 2015.
(11.06.2019)

Bertel O. Steen
Inger Elisabeth Sagedal går fra stillingen som leder for politikk og samfunn i Bertel O. Steen etter kun ett år i jobben. Hun blir direktør for kommunikasjon og marked i Virke. 
Les mer (06.06.2019)

Autobransjens Leverandørforening
Janicke S. Butenschøn 
og Yngve Harfallet går inn som nye styremedlemmer i Autobransjens Leverandørforening (ABL). 
Resten av styret ble gjenvalgt, med Terje Holm som styreleder og Tor Even Bustnes som nestleder. Gjenværende styremedlem er Gjert Romnes. 
Les mer (05.06.2019)

Dekkimportørenes Forening 
Continental-sjef Hege Eike Lie går inn i styret i Dekkimportørenes Forening. Tidligere Nokian-sjef Bjørn Kamphus fortsetter som styreleder.
Les mer (04.06.2019)

Møller Bil Bergen
Pål Even Gravdal er ansatt som ny daglig leder for Møller Bil Drotningsvik i Bergen. Gravdal kommer fra stillingen som markedssjef Volkswagen hos Møller Bil Åsane.
Les mer (20.05.2019)

Møller Bil Tønsberg
Lars Gervin blir er ny daglig leder i Møller Bil Tønsberg. Han etterfølger Marte Helleland som nylig ble regiondirektør i Møller Bil. Han kommer fra stillingen som servicemarkedssjef hos Møller Bil Tønsberg. 
Les mer (16.05.2019)

Møller Mobility Group
Petter Hellman er ansatt som ny konsernsjef i Møller Mobility Group. Hellman kommer fra stillingen som administrerende direktør for Møller Bil AS. 
Les mer (09.05.2019)

Bentley Oslo
Ove Kollerud Fredriksen er ansatt som Bentley-tekniker i Bentley Oslo. Han kommer fra Bilia Drammen, og har tidligere jobbet for Nils Tronrud i Tronrud Bil.
Les mer
 (09.05:2019)

Sulland Jessheim AS
Morten Weme er ny daglig leder i Sulland Jessheim AS etter Sigurd Holm, som har ledet forhandleren siden mai 2018. Han etterfulgte Petter Søndergaard. 
(06.05.2019)

BCA
Henrik Mohn 
er ansatt som leder for BCAs norske virksomhet. Han kommer sist fra stillingen som daglig leder for Kongsbil på Kongsvinger. Mohn har tidligere ledet Peugeot-forhandleren Bilsentergruppen.  
Les mer  (29.04.2019)

Møller Mobility Group
Øyvind Shage Førde har gått inn som arbeidende styreleder og fungerende konsernsjef i Møller Mobility Group etter at Terje Male gikk på dagen etter 20 år i konsernet.
Les mer  (12.04.2019)

Nordic Bil i Bodø
Trond Nicolaysen har fratrådt som både daglig leder og styremedlem i Nordic Bil. Akshay Bhatnagar tar over som daglig etter Trond Nicolaysen.
Les mer (11.04.2019)

NBF-styret
Administrerende direktør i Møller Bil, Petter Hellmann, og administrerende direktør i Bilia, Frode Hebnes, er begge innstilit som nye representanter i NBFs forbundsstyre.
Les mer (08.04.2019

Trysil Bil AS
Kjell Arvid Sundby er registrert som daglig leder i Trysil Bil etter Remi Johannes Bauge Skjæraasen (siden februar 2019), Arne Jørgen Weber (siden oktober 2018) og Frode Sjursen (siden juni 2018). 
(04.04.2019)

DekkTeam

Raymond Myrland
 blir ny toppsjef i Starco Norges selskap DekkTeam. Myrland tiltrer stillingen 1. mai 2019
Les mer (20.03.2019)

Porsche Center Oslo AS
Petter Johannessen er ny daglig leder i Porsche Center Oslo etter Morten Vinje, som har stått oppført som daglig leder siden 16. januar 2019. Tomm Erik Ingvaldsen var daglig leder fra 2009 til 2019. 
(19.03.2019)

Bentley Oslo
Carl William Belsjø er ansatt som After Sales Manager i Bentley Oslo. Belsjø kommer fra Bavaria Oslo hvor han har vært servicerådgiver for BMW og Mini. Han har også erfaring fra Bilia og Tronrud Bil. Nå skal han jobbe for Nils Tronrud på nytt.
Les mer (14.03.2019)

Sarpsborg Bilsenter AS
Lars Petter Andersen er registrert som ny daglig leder i Sarpsborg Bilsenter AS etter Vidar Karlsen, som har vært daglig leder siden 2013. 
(14.03.2019)

Motor Forum Romerike
Vegar Bragge er ansatt som nye daglig leder for Motor Forum Romerike etter at Jan Erik Larsen gikk til Kongsbil.
(19.03.2019)

Kongsbil
Jan Erik Larsen går fra Motor Forum Romerike til Kongsbil på Kongsvinger.
(13.03.2019)

Motorpool Handel AS
Herman Røhrt er registrert som ny daglig leder i Motorpool Handel AS etter Kjell Norderhaug, som har vært daglig leder siden 2015.
(07.03.2019)

Team Verksted
Nettbuss-eide verkstedkjeden Team Verksted gjør endringer i ledelsen. NSBs konsernsjef Geir Isaksen har gått inn som ny styreleder og Tomm O. Bråten er ansatt som ny administrerende direktør. Bråten tar over etter Thomas Schiøtz. 
Les mer (01.03.2019)

Møller Bil Stor-Oslo
Stein Are Olsen
 er ansatt som ny regiondirektør i Møller Bil Stor-Oslo. Han erstatter Arne Lyslo Kristiansen som er ansatt som ny administrerende direktør i Volkswagen Møller Bilfinans. 
Les mer (20.02.2019)

Møller Bil Romerike AS
Christian Gunneng er registrert som ny daglig leder hos Møller Bil Romerike AS i tillegg til Erik Saastad Gjellan og Boye Evensen-Lie. 
(18.02.2019)

Skadevekk AS og Quick Car Fix AS
Daglig leder i SkadeVekk AS og Quick Car Fix ASMorten Eckhardt Vik fratrer sin stilling med umiddelbar virkning. Styreleder Leif Madsberg (bildet) vil fungere som daglig leder i perioden til ny daglig leder ansettes.
Les mer (12.02.2019)

Bertel O. Steen Ullevål
Torgeir Stadheim blir ny daglig leder hos Bertel O. Steen Detaljs forhandler på Ullevål i Oslo. Han overtar etter Johnny Danielsen, som ble merkesjef for Bertel O. Steens nyeste bilmerke Opel. 
Les mer (08.02.2019)

Volkswagen Møller Bilfinans
Arne Lyslo Kristiansen er ansatt som ny administrerende direktør i Volkswagen Møller Bilfinans AS. Han erstatter Vidar Eriksen, som blir daglig leder for Z Event AS, et av de store eventbyråene i Norge. 
Les mer (14.02.2019)

Albjerk Bil
Etter at Svein Morten Bergh sluttet som daglig leder for Albjerk Bil Drammen for å bli leder for Møller Bil Ryen, har Wenche Albjerk selv gått inn som daglig leder for forhandleren i Drammen. 
Lars Gunnar Tronaas er ansatt som ny daglig leder i Albjerk Bil Drammen. Tronaas kommer fra stillingen som servicemarkedssjef for Audi hos Harald A. Møller AS. 
Lars-Gunnar Huseby Martinsen ansatt som ny daglig leder i Albjerk Bil Lier. Han tar over etter Marius Jagland-Berntzen som skal jobbe med forretningsutvikling i Albjerk Bil.  
Les mer (14.02.2019)

Møller Bil Storhamar AS
Atle Findahl er registrert som ny daglig leder hos Møller Bil Storhamar AS etter Glenn Harald Øyhovden, som har vært daglig leder siden 2013. 
(11.02.2019)

Mobile Skøyen AS
Johan Jacob Moer Aanonsen er ny daglig leder for den ferske Nissan-forhandleren Mobile Skøyen AS. (11.02.2019)

Vossevangen Bil AS
Bård Magnus Fatland er ny daglig leder i Vossevangen Bil AS etter Hanne Heggen Hedenstad, som har vært daglig leder siden 2015. 

(11.02.2019)

Rodin & Co
Yngve Harfallet er utnevnt som ny administrerende direktør i utstyrsleverandøren Rodin & Co etter at Roger Husby sa opp sin stilling i januar.
Les mer (30.01.2019)

Møller Bil

Espen E. Wiik blir COO (Chief Operating Officer) i Møller Bil.
Les mer (23.01.2019)

Bentley Oslo
Christian Gottschalk er ansatt som daglig leder for Bentley Norge, som etableres i regi av Nils Tronrud. Gottschalk har hatt en rekke stillinger i bilbransjen, senest som Head of Brand Experience i BMW Group Northern Europe. Etter en kort periode som byråleder for reklamebyrået Naug & Venner, er han klar for bilbransjen igjen. 
Les mer (21.01.2019)

Valvoline Oil
Thomas Magnussen er ansatt som ny administrerende direktør i Valvoline Oil. Han tiltrer 1. mars 2019.
Les mer (21.01.2019)

Motorsenteret Heidal AS
Ann Kristin Skafløtten er registrert som ny daglig leder i Motorsenteret Heidal AS etter Jan Andre Skafløtten, som har vært daglig leder siden 2013. 
(09.01.2019)

Toyota Flekkefjord AS
Jørgen Larshus, som også driver Toyota-forhandleren Bøgh Hafsø Bilforretning AS i Egersund, er registrert som daglig leder av Toyota Flekkefjord AS, som eies 67 % av Bøgh Hafsø. Han etterfølger Hans Tobias Loga, som har vært daglig leder siden 2014.
(07.01.2019)

Bertel O. Steen Agder
Leif Erik Vik tiltrådte som ny daglig leder i Bertel O. Steen Agder AS 1. januar 2019. Han tok over stillingen etter Morten Simon Moe som også er deleier sammen med Bertel O. Steen. 
Les mer (02.01.2019)

Noen vi har glemt? Tips oss på bilnytt@bilforlaget.no.

 2018: 

Møller Mobility Group
Øyvind Schage Førde
 blir styreleder Møller Mobility Group i desember 2018 og erstatter Harald Møller som har sittet i stillingen i 15 år.
Les mer (05.12.2018)

Bertel O. Steen - PSA
Peugeot-sjef Simen Heggestad Nilsen rykker opp og blir konserndirektør for PSA Norge som importerer Peugeot, Citroën, Opel og DS.
Les mer (13.12.2018)

Bertel O. Steen Detalj
Thorbrjøn Myrhaug erstatter Marius Hayler som administrerende direktør i Bertel O. Steen Detalj AS.
Les mer (06.12.2018)

Harald A. Møller - Seat
Ole Kristian Ågotnes er ny direktør for Seat i Norge.
Les mer (30.11.2018)

Sulland Østfold AS
Olav Sverre Næsje er ny daglig leder i Sulland Østfold AS etter Morten Weme, som har var leder fra april 2018. Han etterfulgte Finn Gunnar Surlandsen som var registrert som daglig leder i ca 14 dager. (30.11.2018)

SsangYong
Espen Solhaug fratrer med umiddelbar virkning som daglig leder i SsangYong Norge ASJan Kåre Holmedal overtar som ny daglig leder i selskapet på permanent basis.
Les mer  (06.11.2018)

Møller Bil
Svein Morten Bergh er ansatt som ny leder for Møller Bil Ryen. Bergh er i dag daglig leder for Albjerk Bil i Drammen, en stilling han har hatt siden 2016.

Kristian Sedahl er ansatt som ny leder for Møller Bil Etterstad.

Boye Evensen-Lie er ansatt som ny leder for Møller Bil SkadesenterRomerike. Han var sentral i oppbyggingen av dette anlegget og har de siste tre årene vært daglig leder for Møller Bil Etterstad. 
Les mer (29.10.2018)

Erik Arnesen
Lars Erik Presterud blir ny konsernsjef i Erik Arnesen Bil. Han overtar etter Terje Thoner, som fortsetter som styreleder for gruppen.

Presterud har vært ansatt i konsernet i 11 år i ulike lederroller. 

Stian Gander blir ny daglig leder hos Erik Arnesen Bryn AS. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Albjerk Bil AS. 
Les mer (23.10.2018)

Harald A. Møller - Seat
Tor Anton Bjørge slutter som Seat-sjef hos importøren Harald A. Møller 
Les mer (30.10.2018)

Tesla
Axel Tangen
 blir ny Director Northern Europe i Tesla Motors. Pål Simonsen fratrådte denne stillingen i juni i år.
Les mer (25.10..2018)

Volvo
Christian Hem tiltrer rollen som Regiondirektør i Volvo Car Norway. Han kommer fra rollen som daglig leder for Porsche Center Son.
Les mer (14.09.2018)

BilNytt.no - Bilforlaget AS
Øystein Byberg (til venstre) er ansatt som nyhetsredaktør i BilNytt.no i Bilforlaget AS. Han kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Hegnar.no. 
Atle Falch Tuverud (til høyre) er administrerende direktør i Bilforlaget og han har siden mai også vært sjefredaktør i forlaget. Denne publisher-rollen gjøres nå permanent.
Les mer (03.09.2018)

Møller Mobility Group
Nina Moi Edvardsen  er ansatt som ny HR-direktør for Møller Mobility Groups samlede HR-virksomhet i Norge, Sverige og Baltikum.
Les mer (23.08.2018)

Continental Dekk
Hege Eike Lie (38) overtar ansvaret for Continentals virksomhet i Norge etter tyske Michaela Platt-Stöber.  Les mer (08.08.2018)

Autogruppen
Autogruppen AS har ansatt Rune Hall-Henriksen som ny daglig leder. 

Hall-Henriksen kommer fra stillingen som daglig leder i Autoarena ASsom eies av Møller Mobility Group AS. Han skal erstatte Tom Berve. Les mer (19.06.2018)

Tesla
Pål Simonsen gir seg etter fire år i sjefsstolen hos Tesla. Les mer (13.06.2018)

Møller IT
Mariann Hornnes er ansatt som administrerende direktør for Møller ITLes mer (01.06.2018)

Autogruppen
Arne Berg og resten av styret i Autogruppen har gått av i forbindelse med generalforsamlingen i selskapet. Det betyr at Morten Brønstad, Trond Frantzen  Tomm Ingvaldsen og Egil Skilbrei er ute.

Knut Brandrud er ny styreleder. Med seg i styret får han Lars Borger Hansen, Rita Jacobsen, Geir Ole Lie og Idar Slatlem.
Les mer (29.05.2018)

Bertel O. Steen Buskerud
Kåre Martin Ringset (35) er ny leder for forhandleren i Lier. Han tar over etter Frank Hermann som blir regiondirektør i Bertel O. Steen Detalj.

Harald A. Møller AS
Morten Moum blir kommunikasjonssjef for tre av Harald A. Møllers merker, Audi, Seat og Skoda.
Les mer (15.05.2018)

Birger N. Haug
Harald Frigstad er ansatt som CEO i Birger N. Haug Holding AS med styrelederansvaret i Birger N. Haug AS. Frigstad har 23 års erfaring fra Møller Mobility Group
Les mer (08.05.2018)

Bilia
Hilde Gjelsvik er ansatt som økonomidirektør i Bilia Personbil AS. Hun har jobbet mer enn 20 år i Møller Mobilty Group.

Martin Holgernes Helle blir ny markedsdirektør i Bilia Personbil AS. Han kommer fra finske Startax OY,
Les mer (07.05.2018)

Dekkmann
Dekkmann har ansatt Erik Frey Olsen som ny kjedesjef, mens Anders Engum blir ny franchise manager.
Les mer (03.05.2018)

Toyota Bilia AS
Toyota Bilia AS har ansatt Torbjørn Havn som ny sjef for servicemarkedet. Han erstatter Georg Askjer som har gått til stillingen som administrerende direktør i Toyota Østfold og Follo i Bauda
Les mer (24.04.2018)

Møller Mobility Group
IT-direktør Rune Simensen er ute av Møller Mobility Group.

Harald Mølmen-Nertun er ifølge selskapets nettside nå fungerende administrerende direktør i Møller IT.
Les mer (21.03.2018)

Sulland Gruppen
Sulland Gruppen har fått på plass nye merkesjefer; Morten Weme (Ford), Tom Cato Vangen (Toyota), Leif Gunnar Rørvik (Volkswagen, Audi og Skoda og Petter Søndergaard (BMW).
Les mer (20.03.2018)

Gill-Gruppen/Subaru
Gill-Gruppen restrukturerer virksomhetene. Det etableres et eget driftsselskap og et nytt selskap for forretningsutvikling.

Bildriftsselskapet skal ledes av Leif Madsberg, mens Jan Kåre Holmedal blir daglig leder i det nye selskapet for forretningsutvikling.

Torbjørn Lie overtar som ny administrerende direktør i Subaru Norge AS. Espen Solhaug fortsetter som leder av SsangYong Norge ASLes mer (20.03.2018) 

Opel Norge
Rune Hensel er ansatt som ny administrerende direktør i Opel NorgeLes mer (15.03.2018)

Volvo Car Norway
Erik Trosby er ansatt som ny PR- og kommunikasjonssjef i Volvo Car Norway.
Les mer (09.03.2018)

Hedin Automotive AS
Stig Sæveland blir sjef for Hedin Automotive AS.
Les mer (09.03.2018)

Mobile AS
Paal Jahrmann, tidligere daglig leder i Birger N. Haug AS, blir daglig leder i Mobile AS. 
Les mer (01.03.2018)

Viking Kontroll
Viking Redningstjeneste har ansatt Kjell Rese til å bygge opp og lede det nye forretningsområdet Viking KontrollLes mer (05.02.2018)

Birger N. Haug
Paal Jahrmann 
går 1. mars av som leder for Birger N. Haug AS. Ny sjef for selskapet blir Lars Borger Hansen 
Les mer (12.01.2018)

Noen vi har glemt? Tips oss på bilnytt@bilforlaget.no.

 2017: 

Opel Norge
Bernt G. Jessen har valgt å fratre som adm. direktør for Opel Norge. Les mer (19.12.2017)

Teknisk Bureau AS
Oddvar Antonsen 
gir seg etter 30 år som adm. direktør i Teknisk Bureau AS i Tromsø.  Han fortsetter som eier og styreleder for selskapet. Anita Jacobsen (44), i dag økonomisjef i Teknisk Bureau, overtar som daglig leder. 
Les mer (18.12.2017)

Bertel O. Steen - PSA
Knut Espenes går nå til stillingen som salgs- og markedsdirektør i Bertel O. Steen Detalj. Han tiltrådte i mai 2016 som merkesjef for Peugeot.

Simen Heggestad Nilsen (32), som i dag er merkesjef for DS, tar over Peugeot. Han beholder samtidig ansvaret for DS.
es mer  (04.12.2017)

Miklagruppen
Konsernsjef Jacob Tveraabak i Miklagruppen har fratrådt sin stilling. Les mer (28.11.2017)

Volvo Car Norway
Volvo Car Norway 
omorganiserer kommunikasjonsarbeidet. Informasjonsdirektør Rune Gutteberg Hansen har valgt å forlate jobben.
Les mer (20.11.2017)

Gumpens Auto
Magne Svardal (48), nåværende daglig leder hos Volkswagen-forhandler Gumpens Auto Vest, blir ny servicemarkedssjef for hele konsernet.

Nåværende leder hos Skoda-forhandler G-Bil, Kenneth Abrahamsen (54), blir ny daglig leder hos Gumpens Auto Vest.

Tor Erik Røed (33) er i dag salgssjef hos G-Bil, rykker opp til daglig leder samme sted.

Thor Harald Foss, som i dag er salgssjef hos Nissan-forhandler Sørlandets Bilsenter, blir ny daglig leder etter Kenneth Abrahamsen. Les mer (11.12.2017)

Bertel O. Steen
Fra 1. januar blir fire av forretningsområdene som har vært representert i ledelsen i Bertel O. Steen lagt inn under andre personer.

Morten Harsem som er administrerende direktør for verkstedkjeden Snap Drive går ut av konsernledelsen. Enheten legger inn under Bertel O. Steen Detalj.

Fleet Sales med Morten Gundersen i spissen blir lagt inn under strategi og forretningsutvikling

Paul Halvorsen som er sjef for Bertel O. Steen Finans går også ut av konsernledelsen. 

Ut av konsernledelsen går også Rune Kristiansen som er sjef for Bertel O. Steen Logistikk. 
Les mer (13.11.2017)

Møller Mobility Group
Harald Edvardsen-Eibak (40) blir ny direktør for Volkswagen etter Kai Robert Solheim som fratrådte i september.
Les mer (09.11.2017)

Møller Mobility Group
Kai Robert Solheim (56) er ansatt i en nyopprettet stilling som daglig leder av Møller Medvind, et selskap innenfor Møller-familiens nye samfunnsoppdragsstrategi. Han kommer fra stillingen som sjef for VW-importen.
Les mer (20.09.2017)

Frydenbø Bilsenter AS
Sondre Hansen (35) er ansatt som daglig leder ved Frydenbø Bilsenter AS, avd Kristiansand.

Lasse Nymann (45) er ansatt som daglig leder for avdelingen i Mandal. 
Les mer (01.09.2017)

BMW/MINI
Matthew Stagles (44) blir ny Mini Manager Norway.
Les mer (28.08.2017)

Bertel O. Steen
Anders Rikter (49) er ansatt i en nyopprettet stilling som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Bertel O. Steen AS. Les mer (21.06.2019)

Ssangyong Norge
Espen Solhaug (47) er ansatt som country manager i Ssangyong Norge AS. Les mer (18.08.2017)

Toyota Finans
Per Magne Hansen (52) er ansatt som ny adm direktør i Toyota Financial Services (TFS) i Drammen. Les mer (14.06.2017)

Møller Bil
Petter Hellman (41) er ansatt i en nyopprettet stilling som administrerende direktør for MøllerGruppens samlede forhandlervirksomhet i Norge, Sverige og Baltikum.
Les mer (13.06.2017)

Bertel O. Steen - Mercedes-Benz
Øyvind Klev (36) er ansatt som ny markedsdirektør i Mercedes-Benz personbil.

Stine Hellem (33), som nå er markedssjef i Mercedes-Benz personbil, går over i en nyopprettet stilling som markedssjef for PSA.

Samtidig tiltrer Audun Hermansen (31) som PR- og informasjonssjef. Han har siden 1. oktober fungert som vikar i denne stillingen.
es mer (05.05.2017)

MøllerGruppen:
14 sentrale ledere i import og detalj hos MøllerGruppen får nye jobber. Det dreier seg om Arne Lyslo Kristiansen, Kenneth Snarli,  Stein Are Olsen, Stein Ivan Solbakken, Pål Syversen, Tore Nilsen Breen, Knut Espen, Marius Misfjord, Joachim Wahlstrøm, Håkon Fergestad, Trude Faye Lund, Marte Johanne Helleland, Elin Sinervo og, Håkon Wirak. 
Les mer (04.05.2017)

Møller Bil Asker og Bærum
Roger Hansen (50) blir daglig leder i Møller Bil Asker og Bærum etter Bjørn Erik Tangen (63).
Les mer (26.04.2017)

MøllerGruppen:
Ketil B. Dørre (46) er ansatt som ny økonomidirektør/CFO for forhandlervirksomheten i Møllergruppen. Han er i dag er økonomidirektør i Harald A. Møller AS.

Espen Egelund (43) tar over etter Dørre som økonomidirektør/CFO i Harald A. Møller AS. Han er i dag direktør for logistikk (bil og deler) i Harald A. Møller AS.

Arne Lorvik (57) overtar etter Egelund som direktør logistikk i Harald A. Møller AS.
Les mer (24.04.2017)

MøllerGruppen:
Anna Nord Bjercke (44) er ansatt som ny CFO i Møllergruppen. 
Les mer (06.04.2017)

Ford-Forhandler Foreningen
Arild Odden
 (62) er ansatt som daglig leder i Ford-Forhandler Foreningen.
Les mer (30.01.2017)

FCA Nordic
Antonio Stanisci, som er FCAs direktør for Norge og Norden, har fratrådt med umiddelbar virkning, etter under ett år i sjefsstolen.
Les mer (13.01.2017)

Møller Bil / Harald A. Møller / Møllergruppen
Arne Lyslo Kristiansen (53) får ansvaret for alle Møller Bil-virksomheter i Stor-Oslo. Han er nå direktør for Servicemarkedet i Harald A. Møller AS, en stilling han har hatt siden 2015. Lyslo Kristiansen har tidligere hatt flere lederposisjoner i Bertel O. Steen. Han har ikke drevet forhandlervirksomhet.

Kenneth Snarli (49) får ansvaret for region Midt-Norge og Nord-Vestlandet som består av Møller Bil-forhandlere i Hedmark, Oppland, Trøndelag, Molde og Ålesund. Snarli begynte i Møllergruppen i 1997 og kommer nå fra stillingen som daglig leder ved Møller Bil Oslo Vest.

Stein Are Olsen (42) får ansvaret for region Vest og Vestfold som består av Møller Bil-forhandlere i Bergen, Rogaland, Haugesund og Vestfold. Han startet i Møllergruppen i 2000 og kommer nå fra stillingen som daglig leder av Møller Bil Tønsberg og har tidligere vært blant annet direktør for Logistikk i Harald A. Møller AS.

Stein Ivan Solbakken (49) skal fortsatt ha ansvar for Møllergruppens bilforhandlervirksomhet i Sverige, som i dag består av 12 forhandlere med drøyt 650 ansatte. Solbakken har jobbet i Møllergruppen siden 2001.

Pål Syversen (60) skal ha ansvaret for alle Møllergruppens forhandlere i Baltikum, som består av til sammen 14 forhandlere med 600 ansatte. I perioden 2003 til 2016 var Syversen konsernsjef i Møllergruppen. Han var på midten av 1990-tallet daglig leder for Møller Bil Skøyen.

Bruktbilansvarlig:

Tore Nilsen Breen (53) er ansatt som programdirektør brukte biler med ansvar for videreutvikling av Møller Bils bruktbilsatsing i alle fem land. Nilsen Breen har hatt mange sentrale lederposisjoner i Møllergruppen siden han ble ansatt i 1988. De siste to årene har han vært styreleder for flere Møller Bil-forhandlere.

- Nilsen Breen vil sammen med Kjell Korsgård få ansvaret for bruktbilområdet for alle våre forhandlervirksomheter. Vi forventer store synergier og erfaringsutveksling på tvers av våre fem land, sier Terje Male.

Flere med nye ansvarsområder:

Knut Espen (58) er ansatt som programdirektør for Eiendomsdrift og forretningsutvikling i Møller Bils nye retail-organisasjon. Espen har vært ansatt i Møllergruppen siden 1983 og har hatt flere sentrale posisjoner hos importøren Harald A. Møller og i Møller Bil Norge.

Marius Misfjord (42) er ansatt som programdirektør for Servicemarkedstjenester i Møller Bil. Misfjord har hatt flere sentrale lederjobber i Møllergruppen siden han ble ansatt hos Harald A. Møller AS i 2004.

Joachim Wahlstrøm (37 år) er ansatt som markedsdirektør i Møller Bil og vil ha ansvar for all markedsføring for Møller Bils 68 forhandlere. Han har det siste året vært markedssjef for Møller Bil Norge.

Håkon Fergestad (40) er ansatt som daglig leder av Møller Bil Oslo Vest for Volkswagen og Volkswagen Nyttekjørtøy. Fergestad ble ansatt i Møllergruppen i 2004 og har siden 2013 vært ansvarlig for Volkswagen Nyttekjøretøy hos importøren Harald A. Møller.

Trude Faye Lund (51) er ansatt som daglig leder for Møller Bil Oslo Vest for Audi. Hun har siden 2012 vært markedssjef Volkswagen, på Møller Bil Romerike.

- I etableringsfasen av forhandleren på Lilleaker var det riktig med en samlet ledelse, men Møller Bil Oslo Vest er en av Norges største forhandlere og det er nå naturlig å dele ansvaret for Volkswagen og Audi på to daglige ledere, sier Male.

Marte Johanne Helleland (37) har de siste fem årene vært daglig leder på Møller Bil Sandefjord. Hun blir ny daglig leder i Møller Bil Tønsberg. Hun har vært ansatt i Møllergruppen siden 2005.

Elin Sinervo (35) er ansatt som direktør for Servicemarkedet hos Harald A. Møller AS og tar dermed over den største enheten hos importøren. Hun har de siste to årene vært salgssjef Deler og Tilbehør og har tidligere hatt flere lederstillinger i Møllergruppen hvor hun ble ansatt i 2008.

Håkon Wirak (49) er ansatt som direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy hos Harald A. Møller etter Fergestad. Wirak kommer fra stillingen som salgssjef for Volkswagen hos importøren Harald A. Møller.

- Arbeidet med å finne ny daglig leder for Møller Bil Sandefjord, samt ny daglig leder for Møller Bil Trondheim, er startet og både interne og eksterne kandidater vil bli vurdert, sier Male.

Erik Staavi (63) har, etter en lang karriere med mange sentrale lederposisjoner, valgt å avslutte sitt arbeidsforhold i Møllergruppen.

Noen vi har glemt? Tips oss på bilnytt@bilforlaget.no.

 2016: 

Kverneland Bil
Finn Jentoft (56) er ansatt som konsernsjef i Kverneland Bil.
Les mer (07.12.2016)

Porsche Center Son
Espen Olsen (46), som var med på å starte Porsche Center Son AS i 1993, overlater jobben som daglig leder til Christian Hem (39) og blir daglig leder i nysatsingen Porsche Classic Center samme sted.
Les mer (06.12.2016)

Albjerk Bil AS
Stian Gander (45) blir ny daglig leder i Albjerk Bil AS.

Svein Morten Bergh (41) er ansatt som ny daglig leder for Albjerk Bil rammen AS etter Stian Gander. 
Les mer (25.11.2016)

Noen vi har glemt? Tips oss på bilnytt@bilforlaget.no.

 Følg BilNytt.no på Facebook